top of page

Veel  gestelde vragen 

Wat is de levertijd? 

Voor paintings is de levertijd 10-15 werkdagen, deze moeten immers nog geproduceerd worden.  Steentjes worden altijd binnen 24 uur verzonden! Voor overige artikelen is het wisselend, vraag er gerust naar. 

Wat zijn de verzendkosten? 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte tussen de 1.20 tot maximaal €14 (binnen Nederland) en 1.85 tot maximaal €20  (internationaal). 

(zie ook verwerkingskosten hieronder)

Waarom rekenen jullie verwerkingskosten? 

Voor elke bestelling rekenen we €1.50 verwerkingskosten. Dat heeft te maken met de kosten die elke bestelling met zich meebrengt, om de productprijzen zo laag mogelijk te kunnen houden, hebben we gekozen voor verwerkingskosten per bestelling. Zo hoef je dat maar één keer te betalen per bestelling i.p.v. dat we elk product met €1.50 in prijs verhogen.

Hoe weet ik of mijn afbeelding geschikt is?

Om zeker te weten of je jouw afbeelding of eigen foto kunt laten omzetten naar een diamond painting, is het raadzaam om eerst contact met ons op te nemen. Wij helpen je met het kiezen van de juiste afbeelding en een geschikt formaat. Contact opnemen kan via de contactpagina, via Facebook of via Whatsapp. 

Wat is jullie retourbeleid

Na ontvangt van je producten heb je 14 dagen de tijd om je producten te retourneren. De kosten voor retour zijn voor de klant.  Om te retourneren neem je eerst contact met ons op voor het retouradres en terugbetaling. 

Let op! Dit geldt niet op custom artikelen, deze artikelen kunnen we helaas niet retour aannemen. 

Betalen lukt niet, wat nu?

Lukt het niet om te betalen of staat er geen betaaloptie tussen die voor jou werkt? Dan kun je kiezen voor 'handmatige betaling'. Op die manier komt de bestelling gewoon bij ons binnen en nemen wij contact met je op over de betaling. Mocht je ons rekeningnummer al hebben, mag je het ook direct daarnaartoe overmaken nadat je gekozen hebt voor handmatige betaling. 

Ik kom steentjes tekort voor mijn painting

Heb je een painting bij ons besteld en kom je toch steentjes tekort? Geen paniek. Dit komt een enkele keer voor, het blijft namelijk mensenwerk. Stuur gewoon een berichtje naar ons via Facebook, Whatsapp of via de contactpagina en dan sturen we kosteloos de steentjes op. 

Wij vragen altijd wel om een foto van de steentjeslijst (te vinden aan de zijkant van je canvas) om zo goed mogelijk in te kunnen schatten hoeveel steentjes je tekort komt. 

De afbeelding die ik graag wil staat niet op de website, betekent dat dat die afbeelding niet geschikt is? 

Nee, zeker niet. Op de website staat enkel voorbeelden die je ter inspiratie kunt gebruiken. Er zijn zoveel afbeeldingen dat we ze onmogelijk allemaal op de website kunnen plaatsen. Stuur dus gerust de afbeelding die je zou willen naar ons toe voor beoordeling. 

Mocht je nog een leuke suggestie hebben voor een nieuwe categorie op de website, horen we dat ook graag. 

Hoe wissel ik mijn cadeaubon in? 

Heb je een cadeaubon gekregen van Diamond painting by Wietske? Ook die kun je gemakkelijk inleveren via de webshop. Vul de code die op je bon staat in bij het vakje 'promotiecode invullen'. Zo wordt de waarde van jouw bon automatisch verwerkt. 

bottom of page